• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Kanada Vizesi
Kanada Vizesi Almak İçin Tıklayınız !

Kanada Dil Okulları İçin Tıklayınız...

Kanada Vizesi
Kanada’ya Güvenle Göçmenlik Başvurusu yapmak ve Danışmanlık Hizmeti almak için LÜTFEN Randevu alınız ! 0 212 252 90 33-34
 kanada göçmenlik merkezi  KANADA GÖÇMENLİK MERKEZİ                  0 212 252 90 35-36 Hemen ARAyın !

Yatırımcı Göçmenlik Programı


Federal ve Quebec Eyaleti Yatırımcı Göçmenlik programları 2012 yılı için durdurulmuştur. Programların 2016 yılı başlarında yeniden ve daha yüksek yatırım gerekliliği ile açılması beklenmektedir. Bu süre içerisinde Eyaletlerin Ekonomik Göçmenlik programları ve diğer ülke programları düşünülebilir. Detaylar için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Programın amacı nedir?

Kanada Devleti, Yatırımcı Göçmenlik Programı (IIP) ile, güçlü Kanada ekonomisinin sürekliliğini sağlamak için belirli bir sermayeye sahip tecrübeli iş adamları, profesyonel yöneticiler ve onların ailelerine Kanada’da sürekli oturum ve çalışma izni (göçmenlik) imkanı sağlamıştır. Üç yıl gibi kısa bir sürede Kanada vatandaşlığına  hak kazanabileceğiniz yatırımcı göçmenlik sürecinde, Kanada’da yerleşerek çocuklarınıza yüksek kalitede bir eğitimi neredeyse ücretsiz olarak sağlayabilir, ailenizle beraber Kanada’nın dünyaca ünlü sağlık sisteminden faydalanabilir ve Kanada’nın vatandaşlarına sunduğu hemen hemen her türlü hak ve imkandan eşit olarak yararlanabilirsiniz.

  Kanada Göçmenlik Başvurusu
   

Yatırımcı göçmenlik programına kimler başvurabilir?

Kanada’ya yatırımcı göçmenlik başvurusu yapabilmeniz için;

·         başvuru tarihinden önceki beş senelik süre zarfında en az iki senelik iş ya da yönetim tecrübesine sahip olmanız,

·         kanuni yollardan elde edilmiş 1,600,000 Kanada dolari net varlığa sahip olmanız (eşinize ait varlıklar bu rakama dahildir) ve Kanada devleti nezdinde 800,000 Kanada doları tutarında 5 yıl vadeli, faizsiz bir yatırımda bulunmayı taahhüt etmeniz,
800,000 CAD yatırım tutarını finanse edebileceginiz yolları öğrenmek için lütfen bize danışınız

·         yatırım tutarı haricinde, Kanada’da kendinizi ve ailenizi geçindirecek maddi imkanlara sahip olmanız (bu rakam her yıl yenilenmekte ve ailedeki birey sayısına göre değişiklik göstermektedir)   

·         yatırımcı göçmenlik değerlendirme testinden minimum 35 puan almaniz

·         Sağlık ve güvenlikle ilgili şartları sizin ve aile bireylerinin yerine getirmiş olması,gerekmektedir. 

Hangi yatırımcı göçmenlik programına başvurmalı?

Başvuruda bulunabileceğiniz iki Yatırımcı Göçmen Programı vardır:

Federal Yatırımcı Göçmen:  Quebec eyaleti dışında, Kanada’nın herhangi bir eyaletinde yerleşmeyi düşünüyorsanız (Kanada’nın ağırlıklı olarak Ingilizce konuşulan eyaletleri)

Quebec Yatırımcı Göçmen: Quebec eyaletinde yerleşmeyi düşünüyorsanız (Kanada’nın ağırlıklı olarak Fransızca konuşulan eyaleti)

Program detayları

Federal Program

Quebec Programı

Minimum Net-Varlık Şartı

Kanuni yoldan elde edilmiş minimum 1,600,000 Kanada Doları (eş dahil)

Kanuni yoldan elde edilmiş minimum 800,000 Kanada Doları (eş dahil)

Yatırım Şartı

Kanada Devleti nezdinde 800,000 Kanada Doları - 5 yıl vadeli ve 0% faiz oranıyla

Kebek (Quebec) Eyaleti Hükümeti nezdinde 400,000 Kanada Doları - 5 yıl vadeli ve 0% faiz oranıyla

Yatırım Süresi

63 ay

60 ay

Yatırım Garantisi

Eyaletlerin garantisi

Quebec Eyaleti garantisi

İş / Yönetim Tecrübesi Şartı

Başvurudan önceki son 5 senelik süre zarfındaki 2 sene içerisinde, her sene için beş tam zamanlı çalışanın doğrudan yöneticiliğini yapmış olmak  YA DA Başvurudan önceki son 5 senelik süre zarfındaki 2 sene içerisinde, her sene için belirlenen dört kriterlerden en az ikisine uygun nitelikteki bir işletmenin / şirketin hissedarı ve yöneticisi olmak

Başvurudan önceki son 5 senelik süre zarfındaki 2 sene içerisinde planlama, yönetim, finansal, personel ya da maddesel kaynakların kontrolü konusunda yönetim tecrübesine sahip olmak ve bu tecrübenin başvuru sahibi haricinde en az iki tam zamanlı çalişanın bulunduğu kanuni çiftçilik, ticari veya endüstiyel ya da profesyonel mesleki işletmelerde, uluslarası kuruluşlarda ya da kamu sektöründe kazanılmış olması.

Sürekli Oturum Bölgesi

Quebec dışında Kanada’nın herhangi bir eyaleti

Quebec Eyaleti  

 
 kanada göçmenlik merkezi

Kanada Göçmenliği hakkında detay bilgi ve Randevu Almak İçin: 
0 212 252 90 33 - 34  numaralı telefonlardan göçmenlik danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.


Kanada'da Eğitim AL - Vatandaş OL !
Kanada Göçmenlik


 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar3.81243.8276
Euro4.66464.6833
Kanada Eğitim Günleri
Kanada Eğitim Günleri İçin Tıklayın.