Kanada Transit Vizesi

Tarafımıza ulaştırılması gereken Kanada Transit Vize evrak listesi aşağıdadır,

 

1. Pasaport (son 10 yıl içerisinde çıkarılmış, Kanada seyahati dönüşü en az 6 ay geçerli)

2. Vize talep dilekçesi (kişinin bağlı bulunduğu şirketin antetli kağıdına İngilizce veya Fransızca olarak Kanada Büyükelçiliğine hitaben yazılmış kaşe ve ıslak imzalı

3. Uçak Bileti (satın alınmış olması zorunludur)

4. Pasaport (Kanada seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)

5 – 2 adet  fotograf (güncel, arka fonu beyaz, 45×35 mm ölçülerinde)

 Kanada Transit Vizesi

– Kanada transit vizesi yoğun olmayan zamanlarda  10- 15 gün arasında sonuçlanmaktadır.

– Kanada transit vize başvuru formunu, Otel ve uçak biletleriniz yoksa rezervasyonlarınızı kurumumuzca yapılmaktadır.

– Sizin Şahsen gelmenize gerek olmadan bütün işlemleri sizin adınıza merkezimiz yapıp, vizeniz çıktığında adresinize gönderilmektedir.

 Kanada Transit Vizesi

 

 

 



Bir Cevap Yazın